menu close menu

Klangmassage

lille skål over hoved med kølle blurBehandlingen.

Oplevelsen.

Med dyb healing samt vibrationerne fra klangskålene, opløses spændinger og blokeringer, som ringe i vandet.

Du synker helt dybt ind i dig selv – den samme dejlige følelse man har lige før man falder i søvn. Du opnår en følelse af afslapning og velvære i hele kroppen.

Behandlingen har en erfaringsmæssig god effekt på fysiske og psykiske symptomer som: Stress, hovedpine, søvnbesvær, fordøjelsesbesvær, muskel- og ledsmerter og meget andet.

Jeg har mange klienter, der siger at de allerede den første nat efter behandlingen med klangmassage sover dybere og roligere end de har gjort længe. Mange vågner op den næste dag, med fornyet energi og en følelse af lethed. Det er fordi blokeringerne og spændingerne i kroppen har taget ens overskud og energi – og fordi behandlingen opløser disse blokeringer, kan energien igen flyde frit i kroppen.

Forkæl dig selv med en tid til behandling – for at kunne være noget for andre, må vi starte med selv at blive fyldt op, så vi har et overskud at give af. Det er der mange af os, dere glemmer i farten. En tid kun til dig – til nydelse og pleje af dig selv – er ikke et egoistisk valg….men en rigtig god investering.

Du kommer i balance og ind i din kerne igen … dér hvor glæden og overskuddet allerede bor inde i dig.

Rent praktisk.

baghovedet håndstilling 2Du ligger under hele forløbet på briksen – fuldt påklædt – med et tæppe over dig. Erfaringsmæssigt vil du ganske kort tid inde i behandlingen opleve at du er i en tilstand mellem dyb søvn og klarhed og føle dig meget afslappet. Det er lige præcis i den tilstand, at vi er i stand til at give slip og tage i mod.

Efter at du er faldet godt til ro på briksen, begynder jeg med at stille klangskåle på din krop eller i nærheden af din krop. De blide toner og vibrationerne fra klangskålene, forplanter sig langt ind i dine celler, når jeg slår på siden af dem. Du vil opleve den smukke lyd og den behagelige følelse, som klangmassage giver dig og snart vil du ikke længere kunne sanse om der står en eller flere skåle på din krop eller hvor de er henne. Det hele flyder sammen til en vidunderlig helhedsoplevelse af fuldstændig afslappelse og nydelse.

tre skål med blurDu er helt inde i din egen verden og måske dukker der svar op derinde fra din kerne, som du kan bruge fremadrettet. Det oplever jeg meget ofte. Det er på den måde ikke mig, der behandler dig – men jeg er blot et redskab, der stiller sig til rådighed, for at dine selvhelbredende evner kan træde i kraft og du kan finde alle de sande svar, der bor inde i dig allerede. Du ved det hele i forvejen – vi skal bare lige have fjernet det der står i vejen for at vi kan se det.Det er meget rørende for mange at komme i kontakt med den indre stemme igen, efter at vi kan have mistet den i en periode, hvor kontrol og stress har taget over.

Jeg blander healingen og arbejdet med klangskålene – men hvis du har specielle ønsker eller præferencer, finder vi en løsning, der passer til dig. Behandlingen varer  45-60 minutter  inklusiv en forsamtale, hvor vi finder ind til kernen af den problematik, som du gerne vil have hjælp til samt en opsummering efter behandlingen.

jeg lytter

En blanding af Klangmassage og Reiki-healing

Ofte starter jeg ud med Reiki-healing og så efter ca. 10 minutter går jeg i gang med klangmassagen også. Der er ikke to behandlinger, der er ens. Ikke nok med at ikke to personer er ens – vi er altid i bevægelse og jeg tager derfor udgangspunkt i hvor du er henne lige nu.

Jeg starter med at tune ind på dig og laver en slags øjebliksbillede ud fra det din krop fortæller mig. Det er den jeg arbejder ud fra, når jeg går i gang med behandlingen. Jeg arbejder med fuldt nærvær og sensitivitet og lader mig føre derhen hvor din krop ønsker det. Jeg arbejder mest af alt intuitivt – dvs. at jeg mærker efter og “lytter” til hvad din krop og dit system har brug for lige nu. 

sp skråstilling
Erfaringer viser at efter behandlingen med klangmassage og Reiki-healing vil du sove bedre og dybere end du har gjort længe, og du vil stå op næste dag med fornyet energi og overskud. Mange oplever også drømme, hvor de får tegn eller svar fra deres egen underbevidsthed. Man kan på en måde sige at du kommer i kontakt med de svar du allerede har indeni via din underbevidsthed og intuition.

 

Lær at lytte til din egen mavefornemmelse igen. Intuitionen er et stærkt redskab til at hjælpe med at jonglere med hverdagens udfordringer.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken. Kom og mærk lyden af healing….

gyldent lys

Birgitte Lyng Tolderlund

 

Kategorier