menu close menu

En aften med klang i…

24032015skåle 24032015rumEn helt magisk aften med klang i aftes. Luften var fyldt af kærlig energi og gode vibrationer…..og alle kunne mærke lyden af healing.

Klangskålenes virkning skal mærkes og ikke forklares med mange ord. Først var det tid til at prøve at lege med skålene selv i små grupper, hvor man kan mærke skålenes virkning på og omkring kroppen.

Aftenen sluttede med en helt vidunderlig dyb og fin klangmeditation, hvor tonerne  og vibrationerne inviterer sjælen med på en smuk indre rejse til et roligt og fredfyldt sted dybt inde i hjertet.

Jeg er sikker på at alle har sovet godt og drømt sødt i nat.

 

24032015workshop224032015workshopJeg er helt overvældet over den store interesse for klangmassage og lydhealingens univers. Jeg er allerede ved at finde en tid i kalenderen til en ny klangaften, på mange opfordringer…..og fordi jeg slet ikke kan lade være:)

Af hjertet tak til alle deltagerne, der kom med åbne hjerter og nysgerrighed.

25-03-15 | 2 comments | in Klangmassage

2 Responses to En aften med klang i…

 1. Linnea siger:

  En super interessant aften, men en helt utrolig effekt.

 2. admin siger:

  Tusind tak Linnea.
  Det var dejligt at du deltog.
  Ja, det var en helt igennem magisk aften med klang og healing i luften.
  Kærligst Birgitte

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier