menu close menu

Klangaften…altid en stor glæde

skåle hele RUM endevægSådan her så der ud i går aftes lige før en masse dejlige mennesker ankom til klangaften i RUM.

Jeg bliver gang på gang overvældet og fyldt med en følelse af taknemmelighed over at folk kommer med så stor en åbenhed og tillid til mine klangarrangementer. Det er fantastisk at opleve og jeg glæder mig allerede til næste gang….

Apropos glæde så var det aftenens tema udover den faste introduktion til klangmassage og klangmeditaionen. Hver gang har jeg en ny vinkel eller et emne der fylder lige nu. Det nyder jeg meget at dele med deltagerne.

Alle er velkomne – nye og gengangere – kom til klangaften d. 6/6 kl. 19.00-21.30 i Balsalaen’s RUM, Fredriksgade 12,8000 Aarhus C.

Du kan også læse mere og tilmelde dig via Facebook: https://www.facebook.com/events/492993630887487/

Kom og mærk lyden af healing

Kærlig hilsen

Birgittefull

Dette er min glædes-mandala. Du kan se og læse mere om mine mandalaer og kurser på min hjemmeside: www.divinedesign.dk

11-05-16 | 0 comments | in Backstage

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier