menu close menu

Gavekort

En gave fra hjertet…

Juleklang 332Forkæl en person du holder af med et gavekort til Klangmassageklinikken. Eller måske en idé til din egen ønskeseddel? Oplev en skøn og afslappende behandling med klangmassage og healing, der giver velvære og balance for både krop og sjæl. Mærk lyden af healing…

Den smukke gaveæske giver dig en times behandling samt en skøn øjenpude i silke med fyld af beroligende lavendel. Vælg mellem 5 smukke farver.

Sætpris: 750 kr. – Spar 150 kr.

Vælg mellem nedenstående farver og send mig en mail med din bestilling. Når ordren er bekræftet overfører du beløbet til klinikken og varen modtages i løbet af 1-3 dage. Der er 7 dages fuld returret. Du kan betale via Mobile Pay, kontant eller netbank

Dbox cheriseu kan bestille via mail på kontakt@klangmassageklinikken.dk eller telefon 2243 7643. Gaveæskerne kan også købes og afhentes i klinikken efter aftale.

 

 

 

 

Vælg mellem følgende farver. Noter venligst nummer og navn på farven i din ordre.

  • 1. Red hvidcirkel-red

 

 

 

 

 

  • 2. Lavender

hvidcirkel-lavender

 

 

 

 

 

 

  • 3. Pink

hvidcirkel-pink

 

 

 

 

 

 

  • 4. Lavender/Pink

hvidcirkel-lavender-og-pink

 

 

 

 

 

 

 

  • 5. Golden
    hvidcirkel-golden

 

 

 

 

 

Øjenpuderne er lavet af 100% silke. Betrækket er antik thaisilke og er aftageligt og vaskbart. Håndvaskes ved  30 grader med mild hårshampo. Pudefyldet består af ris og tørrede lavendelblomster.

 

 

Øjenpuderne kan også købes separat. Pris: 300 kr

 

 

 

 

Kategorier