menu close menu

At give slip

giv slipDa jeg gik en tur i skoven i går, så jeg de smukke efterårsblade dale ned mod jorden. Jeg fik en følelse af, at de selv gav slip og bare lod sig falde. Vi taler ofte om at træerne mister eller taber sine blade – og det kan lyde lidt trist, som om træerne kommer til at mangle noget bagefter. Men de giver bare slip på bladene – helt udramatisk og uden anstrengelser. En smuk proces♥

På samme måde gælder det vores spændinger i kroppen. Vi knokler løs for at bygge dem op i en travl hverdag, når vi sidder ved tasterne og når vi bekymrer os. Langsomt sætter den stress sig fast i både krop og sind som blokeringer. Vi kan blive så fanget i vores spændinger – både fysisk og følelsesmæssigt – at vi tror at vi også skal knokle for at slippe af med dem igen!. Vi pisker os selv og anstrenger os endnu mere….og så spænder vi endnu mere op og holder fast….skruen uden ende.

Men løsningen er faktisk lige det modsatte. Vi har brug for at slippe. Jeg oplever meget ofte, at klienter kommer med hovedpine, kæbespændinger og smerter i skuldre og nakke pga stress. De søger et svar på hvad de skal GØRE for at få det til at gå væk. Vi taler lidt om det, der fylder – ikke for meget, for der er i forvejen alt for mange ord i hovedet, der kører rundt. Så kommer de op på briksen og bliver puttet under det varme tæppe og lægger sig godt til rette. Jeg bruger de første minutter på at få klienten til at “lande på briksen” og går så i gang med den beroligende behandling med klangmassage.

Den smukke lyd og de blide vibrationer fra klangskålene forplanter sig i kroppen og efter kort tid kommer den, der helt dybe vejrtrækning – helt nede fra maven. Det der dybe suk…..en dejlig følelse. Jeg elsker dette øjeblik – for dér ved jeg, at klienten føler sig tryg og begynder at give slip. Og så opløses spændingerne hurtigt og helt uden anstrengelse. Følelsen forplanter sig i hele kroppen – som ringe i vandet.

Giv slip♥

07-10-14 | 0 comments | in Klangmassage

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier