menu close menu

Hvad er forskellen på musik og lydhealing?

lydhealing billedeHvad er forskellen på musik og lydhealing?
Mange bruger musik til meditation, mod stress, til mindfulness, for at slappe af etc. Meget af den slags musik på markedet, er smukke og melodiske kompositioner, fyldt med vellyd og harmoni.
 
Men langt de fleste af dem, er blevet fuldstændigt renset for overtoner og rumklang, for at opnå en ren digital og vellyd. Og dér mister man desværre alt det vigtige. Alt det der er decideret healende og helbredende, og ikke bare afslappende og behageligt.
 
Det er derfor at klangskålene har så stor effekt på krop og sind. Fordi lydene er fyldt med overtoner og interferens. Alt det der gør at lyden vibrerer og skaber resonans med alle væsker i kroppen…fysisk og følelsesmæssigt. Vi består selv af mindst 70% væske.
 
Du kommer dybere ned i meditationen med klangskåle, fordi det ikke bare foregår på overfladen, men trænger helt ind i dig. Du er dermed selv en del af lyden og vibrationen. Et samspil. Nervesystemet bliver vugget til ro. Det giver balance i os, så vores stærke selvhelbredende evner kommer i spil.
 
Derfor har jeg lavet en cd med klangmeditation. Den er ikke blevet grundigt renset for overtoner, interferens og rumklang. Jacob Hauge har smukt redigeret og lavet mastering af lyden, så den beholder sine vibrationer. Den lyder måske ikke, som det du plejer at høre. Men den er fuld af….lyden af healing. Den smukkeste lyd jeg kender <3foto
27-03-17 | 0 comments | in Backstage

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier