menu close menu

Klangmeditation – på turné med skålene

Jeg er blevet inviteret til at afholde klangmeditation rundt omkring i landet. Det synes jeg er skønt og vildt spændende. At møde så mange nye mennesker og nye steder – og være sammen på den der helt særlige måde. Hvor man ikke taler sammen – men bare ER sammen. Det nyder jeg meget og jeg bliver altid rørt over den tillid, der bliver mig vist når jeg møder op og deltagerne lukker øjnene og stoler på at jeg vil passe godt på dem og den rejse vi skal på sammen.

KlangmassageDet er jeg taknemmelig for at opleve og jeg er altid helt høj af glæde og god energi, når jeg kører hjemad efter sådan et arrangement.

Du kan finde programmet for foråret her - det bliver rettet til løbende.
Disse arrangementer er for dig, der er nysgerrig på hvad klangskåle, lydhealing og meditation kan gøre for dig og dit velbefinende. Mange finder det meget afstressende, balancerende og beroligende – men også inspirerende og en følelse af at få lade batterierne op på samme tid.

Velkommen

Mærk lyden af healing…

Kærlig hilsen Birgitte

04-02-18 | 0 comments | in Backstage

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier