menu close menu

Klangmeditation…kom og mærk lyden af healing

mig med klangmeditationJeg elsker at holde klangaftener for alle interesserede og nysgerrige. Jeg bliver altid overvældet over den store tillid og åbenhed, som folk kommer med. Det giver en fantastisk god, tryg og kærlig stemning. At se folk der ikke kender hinanden åbne op og dele og hjælpe hinanden er helt magisk.

At dele min store passion for klangmassage er jeg meget taknemmelig for…og hver gang får jeg positive og kærlige tilbagemeldinger, fra deltagere, der har mærket en stor effekt. Jeg glæder mig hver eneste gang jeg åbner dørene for en klangaften i RUM.

Det er en fin mulighed for at opleve hvad klang og lydhealing kan gøre for dig. Som jeg ofte siger: Klangmassage skal ikke forstås med hovedet…det skal mærkes i kroppen.

Alle er velkomne til disse aftener, der består af tre elementer:

  • en introduktion til begrebet klangmassage og lydhealing
  • en workshop hvor du selv prøver at bruge skålene og mærker deres effekt på kroppen
  • en klangmeditation hvor du kan sidde med lukkede øjne og lade dig føre af skålenes smukke lyde

Programmet starter kl. 19.00. Efter intro- og workshopdelen er der en pause kl. ca 20.00. Efter pausen starter klangmeditationen, som rundes af med en lille afslutningsrunde i kredsen, før vi slutter kl. 21.30.

klangskåle der strålerDerudover er der tit et tema eller et specielt emne, som jeg tager udgangspunkt i for hver enkelt aften. Det er noget der dukker op som en inspiration eller som er affødt af en forespørgsel eller en reaktion fra en deltager. Det er noget der også kan opstå spontant i løbet af aftenen, hvor en ny idé kan opstå.

Det kunne f.eks. være at arbejde rent fysisk med at opleve hvad der sker med vand under lydhealing. En aften havde alle deltagere et glas vand ved sig under klangmeditationen. Bagefter drak vi vandet og mærkede den forskel som klangskålenes vibrationer, havde gjort på vandets smag og blødhed. Det var en stor oplevelse…især når man tænker på at vi selv består næsten udelukkende af væske.

Kom som du er

Det kræver ingen forudsætninger at deltage…og der er et trygt og omsorgsfuldt miljø, hvor der er plads til alle og også til at have det lige præcis som man har det netop nu. Nogle gange er man glad og ovenpå – andre gange tung og i underskud. Kom med hvad der er…her skal du ikke præstere. Bare tage imod.

Mange har stor glæde af at deltage, hvis de er i en periode med stress, angst, søvnløshed og manglende jordforbindelse. Sådan en aften kan give dig ro og en følelse af at give slip og slappe af…og tømme hovedet for tanker. Mange sover ekstra godt og tungt efter en klangaften.

Det kan også have en god virkning på fysiske ting, som f.eks. hovedpine og ømme led og muskler.

Mange kommer også bare fordi de synes det er så dejligt bare at nyde en aften med klang. Det er ren velvære for krop og sjæl….og man behøver bestemt ikke at fejle noget for at være med:)

klangmediation stemingDer er ikke nogen religiøs eller spirituel vinkel…jeg følger bare min mavefornemmelse og bruger en god portion humor og kærlighed og nærvær.

Det er gratis at deltage

Du kan læse mere og se kalenderen for foråret her. Første gang i det nye år er tirsdag d. 12. januar.

Velkommen til klangaftener i 2016…kom og mærk lyden af healing

 

Kærligst Birgitte

 

 

 

 

20-11-15 | 0 comments | in Backstage

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier