menu close menu

Kontakt

Hvad har du på hjerte?

  • Ring til mig: 2243 7643. 

Klinikkens telefontid er alle hverdage kl. 09.30-10.00.Læg en besked hvis du ikke kommer igennem – så ringer jeg til dig hurtigst muligt.

  • Skriv til mig: kontakt@klangmassageklinikken.dk

Hvis du ikke har mange spørgsmål og ved at du bare skal have lavet en aftale – så er de nemmeste, at du skriver en mail til mig med et par forslag til tidspunkter, der vil passe dig godt. Jeg tjekker mail mange gange dagligt og svarer hurtigt tilbage.

Fordi jeg deler kliniklokale med en anden behandler, kan du ikke booke tid on-line, fordi jeg lige skal cleare med hende først. Men vi finder altid hurtigt og nemt en løsning, der passer både dig og mig.

portræt kvadrat

Det kan være en god idé at ringe og få en snak før du skal have en behandling første gang. Der kan være spørgsmål til selve metoden og andre praktiske ting – og derudover får vi en lille snak om din grund til at komme, din baggrund, symptomer og forventinger. Du får altid et ærligt svar af mig. Hvis jeg kan fornemme at det ikke er det du har brug for – i det hele taget eller lige nu – så siger jeg det til dig. Jeg har ingen anden interesse end at du får den bedste oplevelse og hjælp til dine udfordringer.

 

 

Kærlig hilsen

Birgitte Lyng Tolderlund

Klangmassageklinikken

gyldent lys

bord blurjeg lytter

Kategorier