menu close menu

Priser og åbningstider

En tibetansk håndlavet klangskål med traditionelt dekorationPris: en behandling 600 kr.

 

 

Behandlingsforløb på 3 behandlinger: 1500 kr

En behandling i Klangmassageklinikken inkluderer forsamtale og behandling – i alt ca. 60-90 min. Behandlingen er en kombination af Klangmassage og Reiki healing.

Du kan vælge at betale kontant, via Mobile Pay på nr. 22437643 eller overføre beløbet via netbank. Kontonummer: 2380-8973152662.

Allerede efter én behandling, vil du mærke en stor forbedring. Jeg anbefaler et forløb på yderligere 2-3 behandlinger, for at opnå den bedste effekt. Fordi der ofte er gået lang tid med at bygge vores blokeringer op, tager det også lidt tid at få dem til at give slip igen.

Åbningstider:

  • mandag: 14-20
  • tirsdag:   lukket
  • onsdag:  10-20
  • torsdag: lukket
  • fredag:   10-18

Mine åbningstider er tilrettelagt sådan, at det er muligt for alle at finde et passende tidspunkt

baghovedet håndstilling 2Specielt hvis vi har stress er vi kommet “lidt langt hjemmefra” – langt væk fra vores mavefornemmelse og intuition, og skal lige have tid til at vende os til noget nyt og omstille os. Allerede efter første behandling, vil du opnå en meget stor effekt. Jeg bliver til stadighed overvældet over den store effekt en så blid metode har på folk. Uden ord og anstrengelser kan vi opnå langt større resultater end jeg har oplevet med noget andet i mit liv.

Dit system skal lige vende sig til at her er en meget dybdevirkende behandling, som på samme tid føles helt ny og anderledes – men også føles som at vende hjem til dig selv igen. Den aha-oplevelse vi tit kan få når vi “opdager” noget, vi egentligt hele tiden har vidst.

Vi arbejder med væskerne i kroppens celler – og vi består næsten ikke af andet. Derfor er det så enkelt at behandle med vibrationer – du behøver bare at tænke på hvad der sker, når du kaster en sten i vandet. Det spreder sig som ringe. Det er fuldstændigt det samme, der sker i kroppens celler og bindevæv. Alle spændinger og blokeringer bliver blidt vibreret løst og væskerne kan igen flyde frit.For at få kroppens system til at integrere de ændringer, der sker når du kommer tilbage i balance igen, er det gavnligt at få 2-3 behandlinger i løbet af et par måneder.

tre skål med blurMange vælger også at bruge behandlingen som ren velvære og en måde at pleje sin krop og sjæl på. Det er dejligt at have et tilbagevendende sted at komme til, hvor man kan finde ro og balance igen og mange vælger at komme ca. hver fjerde uge til selvforkælelse. Tit er der en lille ting i ens hverdag, man tumler med fysisk eller psykisk og det får du også lige rettet ind ved jævnligt at blive behandlet med healing og klangmassage. Ligesom service på bilen med et eftersyn og den nødvendige justering og pleje – og så er du klar til at køre videre igen.

Jeg har mange klienter, der siger at de allerede den første nat efter behandlingen med klangmassage sover dybere og roligere end de har gjort længe. Mange vågner op den næste dag, med fornyet energi og en følelse af lethed. Det er fordi blokeringerne og spændingerne i kroppen har taget ens overskud og energi – og fordi behandlingen opløser disse blokeringer, kan energien igen flyde frit i kroppen.

hånd på skulder blurForkæl dig selv med en tid til behandling – for at kunne være noget for andre, må vi starte med selv at blive fyldt op, så vi har et overskud at give af. Det er der mange af os, dere glemmer i farten. En tid kun til dig – til nydelse og pleje af dig selv – er ikke et egoistisk valg….men en rigtig god investering.

Kærlig hilsen

Birgitte Lyng Tolderlund

Klangmassageklinikken

gyldent lysKlangmassageklinikken – Rosensgade 24 3.sal – 8000 Aarhus – tlf.: 2243 7643   –   mail: kontakt@klangmassageklinikken.dk  –

Du kan også følge os på Facebook her

  

Kategorier